Ojulandi erakonnast lahkus järjekordne liige

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: ERIK PROZES/

Rahva Ühtsuse Erakonnale (RÜE) esitas lahkumisavalduse ka selle endine aseesimees Margus Annuk.

Virumaa Nädalalehe andmetel esitas Annuk lahkumisavalduse sel teisipäeval, äriregistris kajastus see täna.

Margus Annuk valiti Kristiina Ojulandi poolt 11. novembril 2014 erakonna aseesimeheks. Kuni novembri lõpuni oli Annuk see inimene, kes sisuliselt andiski Rahva Ühtuse Erakonna tervist puudutavale valimisplatvormile sisu, kirjutab leht.

«Margus Annuk suundus välismaale tööle (Aasiasse) ja seoses sellega lõpetas ka kõik oma siinsed tegevused ära. See informatsioon on meile teada juba eelmise aasta detsembrist,» kommenteeris RÜE tegevsekretär Kerli Green Postimehele.

Erakonna esimesel sünnipäeval, 31. jaanuaril teatasid oma lahkumisest erakonna aseesimees Peeter Reemann ja juhatuse liige Imre Termonen. Lahkumisteates viitasid mõlemad sellele, et ei ole nõus ja rahul läbipaistvusega erakonnas, erakonna juhatuses ja erakonna juhtimisega. Meeste lahkumise järel lahkusid erakonnast ka mitmed erakonna ringkondlike organisatsioonide juhatuste liikmed.

Rahva Ühtsuse Erakond asutati mullu 30. jaanuaril ja registreeriti erakonnana 4. septembril. Hetkel (12.02.2015 kl 12.35) on äriregistri andmetel erakonnal 559 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles