Galerii: sotsid korraldasid Reformierakonna peakontori ees meeleavalduse

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noored Sotsiaaldemokraadid korraldasid kolmapäeva õhtul Tallinnas Reformierakonna peakontori ees aktsiooni, mida nimetasid ise teabepäevaks.

Valimistel Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna ringkonnas kandideeriv Noorte Sotsiaaldemokraatide peasekretär Maris Sild märkis, et aktsiooni eesmärk oli rääkida kitsaskohtadest nagu laste vaesus, väljaränne, palgavaesus.

Sild selgitas, et meeleavaldus korraldati Reformierakonna peakontori ees, sest see erakond on Eestit juhtinud pea kümme aastat. «See erakond nende probleemide eest ka vastutab,» ütles Sild.

Ta rõhutas, et tegemist oli noorte sotside üritusega ja üritus ei olnud kuidagi seotud kuuldustega tülist või erimeelsustest koalitsioonis.

Meeleavaldusele tuli kohale ka Vabaerakonna nimekirjas Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas kandideeriv Jevgeni Krištafovitš, kes on ka varem riigikogu valimiste eel teiste erakondade valimisüritustele oma sõnumit levitama tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles