Keskerakonna poliitikute külastus tõi lastele lühemad koolitunnid

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin.
Mihhail Stalnuhhin. Foto: Liis Treimann / Postimees

Ühe Narva kooli personali meililisti potsatas mõni päev tagasi kiri, mille pealkirjas sisaldus sõna «oluline», ning mis teatas, et 5. veebruari päevakavas on kahe poliitiku, Mihhail Stalnuhhini ja Tarmo Tammiste, külaskäigu tõttu lühendatud tunnid.

«Austatud kolleegid! 5. veebruaril kella 13.30st kuni 15.00ni toimub aulas (aktuste saalis) kollektiivi kohtumine M. Stalnuhhini ja T. Tammistega teemal «riigikogu valimised». Sellega seoses toimuvad 5. veebruaril tunnid lühendatult,» seisis kirjas. Napile selgitusele järgnes lühendatud tundide loetelu, millest nähtus, et tavapärase 45 minuti asemel oli üks koolitund selles koolis täna kolmandiku võrra lühem ehk kestis 30 minutit.

Veel selle nädala alguses kirjutas Postimees, kuidas üha enam poliitikuid käib valimiste eel enda tegemisi ka kooliõpilastele tutvustamas. Poliitikute koolikülastused märgiti ära ka eile avaldatud kampaaniavigade autahvlil.

Mihhail Stalnuhhin ja Tarmo Tammiste kandideerivad mõlemad 1. märtsil toimuvatel riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas just Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles