Reformierakond: meie ministrikandidaatide rivi on pikk

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna liikmed juhatuse koosolekul.
Reformierakonna liikmed juhatuse koosolekul. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk hoidub partei võimalikest ministrikandidaatidest kõneldes hinnangutest, kuid märgib, et uuenenud Reformierakonnas on ministrikandidaatide rivi pikk.

«Valimiste võitja erakond moodustab järgmise valitsuse, seega sellest sõltub paljuski valitsuskabineti koosseis. Reformierakonna valimisvõidu korral jätkab peaministrina Taavi Rõivas,» jäi Kukk Postimehe poolt kokku pandud ministriportfellide ennustusi kommenteerides napisõnaliseks.

Ta märkis, et ülejäänud portfellide jaotus sõltub valitsusläbirääkimistest. «Uuenenud Reformierakonnas on ministrikandidaatide rivi pikk,» lisas Kukk.

Postimees pakkus täna parlamendierakondadele välja võimalikud ministrikandidaadid ja võimalikud varuvariandid. Nimekirju kokku pannes võttis toimetus arvesse nii parteide sisehierarhia loogikat, kandidaatide järjestust valimisnimekirjades, kuid ka seda, kes ise ministriks ihkaks või keda erakond ministritoolile lubada ei tahaks.

Riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil.

Kas ennustus ka täppi läheb, selgub pärast riigikogu valimisi.
Kas ennustus ka täppi läheb, selgub pärast riigikogu valimisi. Foto: Pm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles