Üksikkandidaat Ilmar Ibragimov: käes on majandusala asjatundjate aeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Ibragimov
Ilmar Ibragimov Foto: Erakogu

Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valimisringkonnas üksikkandidaadina kandideeriv Ilmar Ibragimov leiab, et parlamenti tuleks valida majandusala asjatundjad, sest riigi stabiilsus seisneb majanduse asjatundlikus juhtimises.

Olen professionaalne finantsanalüütik. Arvan, et käes on rahandusteadlaste, mitte reklaamitud poliitikute aeg. Riik vajab totaalseid muudatusi ja tootmiskompleksi arendusprogrammi loomist Eestis.

Riigis, mille suurim potentsiaal seisneb elanike erialades, puudub siiani tootmiskompleksi arendusprogramm. Sellest tuleneb ka käibekapitali vahendite puudus, mis omakorda tekitab töökohtade ebastabiilsust, väärikate pensionide puudust ning noorte perede ja spetsialistide toetuste vähesust. Riigi kodanikud on laenukohustustes ja võlgnevustes kohtutäiturite ees, kelle töö makstakse meie taskutest kinni. Selle tõttu ongi Eestis kõrged maksud ning suured haldustrahvid.

Aitab sellisest elust, tuleb valida majandusala asjatundjad, kes teevad MEIE riigi stabiilseks. Käes on asjatundjate, mitte reklaamis nähtud poliitikute aeg. Eelmistest valimistest on möödunud neli aastat, kuid valimiseelsed lubadused pole siiani täidetud. Riik on uute muudatuste, uute lahenduste ootel. Riik vajab majandusprofessionaale, mitte aga reklaamitud kandidaate, kes püüavad võita teie hääli magusate lubaduste ning tasuta teega ürituste abil.

Olen üksikkandidaat, kes ei sõltu poliitikute arvamusest. Minu arvamus on minu valijate arvamus. Et meie elu oleks stabiilne, peavad riigisüsteemis töötama asjatundjad.

Minu valimiseelne platvorm on selline: arendada Eestis tootmissektoreid, mis on võimelised moodustama normaalseid riigifonde. See tagaks riigikodanikele kõrgelt tasustatud töökohad, kvaliteetse meditsiinilise abi, toetused noortele peredele, pensionifondi kasvu tootmisfondist maksete arvel ja Eesti spordi ja noorsoo huvide arengu.

Noortel elukutselistel sportlastel on Eestis suur potentsiaal. Nende sportlaste lootused purunevad täna riigitoetuste puuduse tõttu. Mina olen spordifondide korraldamise poolt Eesti sportlaste julgustamiseks. Olen ka noorte tasuta huviklubide arendamise poolt, mis ennetaksid narkootikumide ja alkoholisõltuvuse arenemist noorte seas.

Sellist rahavõimaluste potentsiaali on võimeline andma asjatundjate juhitav riigisüsteem. Ootan teie tuge.

Postimees palus kõigil üksikkandidaatidel selgitada, milliste seisukohtadega nad valimistele lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles