Postimehe valimisstuudio võtab ette pagulaspoliitika

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases valimisstuudios käsitleti teemat, millest enamik valimisprogramme pigem vaikib või piirdub napisõnalisusega: Eesti pagulaspoliitika. Vestlusringis osalesid Kristina Kallas sotside, Linda Eichler IRLi ja Urmas Paet Reformierakonna nimekirjast.

Sotsiaaldemokraatide nimekirjas Ida-Virumaal kandideeriv Kristina Kallas omab otsest kokkupuudet asüüli saanud inimeste muredega läbi oma tegevuse MTÜs Eesti Pagulasabi. Samuti tegeleb ta sotsiaalse integratsiooni, migratsiooni ja vähemusrahvuste teemadega Balti Uuringute Instituudis.

Eurosaadik Urmas Paet on Reformierakonna esinumber Tallinnas Mustamäe ja Nõmme ringkonnas ning nii Eesti riigi kui ELi poliitikaga selles vallas kokku puutunud pikaajalise valitsuse liikmena.

Isamaa ja Res Publica Liidu noortekogu juht Linda Eichler kandideerib riigikokku Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita ringkonnas. Lisaks on ta konservatiivse Euroopa Rahvaerakonna (EPP) parteipere üle-Euroopalise noorteorganisatsiooni YEPP asepresident.

Saadet juhib Evelyn Kaldoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles