IRLi liikme Aivar Riisalu abikaasa astus Keskerakonda

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MARINA RIISALU
MARINA RIISALU Foto: Valimised

Eesti Keskerakonnaga on otsustanud liituda Marina Riisalu, kes kandideerib ka kevadistel valimistel riigikokku Tartu linna valimisringkonnas, teatas Keskerakond.

«Olen optimist ja usun, et intensiivsemalt poliitikasse panustades suudan veenvamalt kanda tsentristlikku maailmapilti ehk edukas olemiseks peab ka ülejäänud ühiskonna liikmeskond olema laiapõhjaliselt selgelt keskklassi kuuluv ehk võimalikult edukas,» vahendas Keskerakond Marina Riisalu teadet.

«Inimesena olen ja poliitikuna jään ma alati nö normaalseks inimeseks, kes hindab inimesi nende tegude, mitte parteilise kuuluvuse järgi,» lisas Marina Riisalu.

Marina Riisalu on äriregistri andmeil olnud 2012. aasta aprillist 2013. aasta detsembrini hoopis Isamaa ja Res Publica Liidu liige. Ka 2011. aastal on ta kandideerinud aga Keskerakonna nimekirjas. 

Aivar Riisalu ise astus septembris Keskerakonnast välja ja liitus ise IRLiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles