Keskerakonna valimishüüdlause on «Teeme teisiti!»

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäel on suured propagandaplakatid, mis kutsuvad kuulama Edgar Savisaare kõnet Estonias.
Lasnamäel on suured propagandaplakatid, mis kutsuvad kuulama Edgar Savisaare kõnet Estonias. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna juhatus kinnitas Keskerakonna hüüdlauseks eesseisvatel riigikogu valimistel «Teeme teisiti!», mis partei esimehe Edgar Savisaare sõnul võtab kokku erakonna peamise sõnumi valijale. 

«Eesti inimeste heaolu ei suurene kui jätkame samamoodi nagu Reformierakonna juhtimisel on viimased kümmekond aastat Eestis asju aetud. Kui tahame kiiremat majanduskasvu, paremaid palku ja saada hinnad kontrolli alla, siis me peame muutma riiklikut poliitikat ja tegeme asju teisiti kui Ansipi ja Rõivase valitsused Reformierakonna eestvedamisel ning IRL-i ja sotside kaasabil on teinud.» 

Keskerakond keskendubki oma valimiskampaanias peamiselt majandus- ja toimetuleku küsimustele – töökohtadele, palkadele, hindadele, maksudele ja pensionidele.

«Me võitleme jätkuvalt astmelise tulumaksu sisse viimise eest, me võitleme miinimumpalga kasvu eest. Pensionid peavad kasvama, pensioniaasta tuleb võrdsustada tööastatega. Me peame saavutama tuntava majanduskasvu, mis tõstaks palgad parempoolsete maksupoliitika tulemusel üle mõistuse kasvanud hindadele järele,» tutvustas Savisaar Keskerakonna valimisprogrammi.

«Reformierakond on selles mõttes aus, et nende «Kindlalt edasi!» ei jätka mingit kahtlust, et neile praegune stagnatsioon sobib ning nad ei soovi midagi muuta, otsustada või ära teha. Kõigil on hästi meeles IRLi lubadus kodukulusid langetada. Mis kodukuludest on tegelikult saanud, teavad samuti kõik. Kui sotsid tõsimeeli oleksid tahtnud midagi parempoolsetest teisiti teha, siis selleks oli neil võimalus kevadel, aga nad otsustasid, et toetavad parem Reformierakonna poliitika jätkumist,» ütles Savisaar.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles