Muulil tuleb ikkagi Õpetajate Lehe juhtimisest taanduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Muuli
Kalle Muuli Foto: Arno Saar / Õhtuleht

IRLi nimekirjas riigikokku kandideeriv Kalle Muuli võtab ametlikuks kandidaadiks kinnitamisest alates Õpetajate Lehest palgata puhkuse.

Sihtasutuse Kultuurileht juht Toomas Väljataga ütles Postimehele, et informeeris sihtasutuse nõukogu Muuliga tehtud kokkuleppest. «Kui ta on ametlikult esitatud kandideerijaks riigikogu liikme kohale, võtab ta SA Kultuurilehest palgata puhkuse kuni 2. märtsini 2015,» ütles Väljataga.

Ametlikult esitatakse nimekirjad valimiskomisjonile hiljemalt 15. jaanuariks.

«Sihtasutuse nõukogu leidis, et selline vastastikune kokkulepe on korrektne ja aktsepteeris seda,» isas Väljataga.

«Võtan veidi puhkust omal algatusel ja peamiselt selleks, et valimiste eel olla Tartus, kus ma kandideerin,» ütles Kalle Muuli Postimehele. «Mina kavatsen valimiskampaaniat teha oma vabast ajast ja sellepärast puhkust võtangi.»

Muuli lisas, et puhkuse ajal asendab teda toimetuse töötajate seast määratud kohusetäitja.

Varem on Muuli Postimehele öelnud, et soovib Õpetajate Lehe peatoimetajana jätkata kuni valimisteni, kirjutamata ise sel ajal lehte midagi ning hoidudes avaldamast ka IRLi liikmete artikleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles