Järjekordne ajakirjanik ühineb sotsidega

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Poverina.
Jelena Poverina. Foto: Stanislav Moshkov/Den za Dnjom

Venekeelse «Aktuaalse kaamera» ajakirjanik ja ETV2 saatejuht Jelena Poverina ühines sotsiaaldemokraatidega ning kandideerib riigikogu valimistel.

Jelena Poverina sõnul läks ta poliitikasse selleks, et edendada eesti ja vene kogukondade dialoogi ning pöörata veel kord poliitikute tähelepanu siiani lahendamata vene küsimustele, vahendab ERRi uudisteportaal.

Jelena Poverina rääkis intervjuus portaalile rus.err.ee, et oma eesmärke on tal kõige parem ellu viia sotside ridades, kuna nende erakonna poliitika ei rajane kogukondade vastandamisel ning osatakse kõiki osapooli ära kuulata.

«Ma ei taha jääda meie ühiskonna aktuaalsete probleemide suhtes ükskõikseks. Leian, et on aeg teineteist kuulda võtta ning muuta ettekujutust sellest, et eestlased ja venelased elavad paralleelmaailmades,» ütles Poverina.

Sotsidega on liitunud ka Eesti Ekspressi ajakirjanik, esseist ja kirjanik Andrei Hvostov.

Teleajakirjanik, endine venekeelse «Aktuaalse kaamera» uudisteankur Maksim Rogalski astus IRLi ja kandideerib samuti riigikogu valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles