Konservatiivide nimekirjas kandideerivad riigikokku mitmed kultuuriinimesed

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kalda
Indrek Kalda Foto: Sille Annuk

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) nimekirjas otsustasid riigikokku kandideerida näitleja, luuletaja, laulja ja teoloog Malle Pärn, muusik Indrek Kalda, muusik ja torupillimeister Ants Taul, ajaloolane ja Hiiu muuseumi endine direktor Urmas Selirand ning staažikas piirivalvur kolonel Uno Kaskpeit.

Noorematest tegijatest liitus erakonnaga ja otsustas ka kandideerida kontserdikorraldaja ning Tre Raadio omanik Siim Pohlak.

EKRE teatel jagavad ühiskonnategelased erakonna eesmärki tuua Eesti poliitikasse uut mõtlemist ning värsket verd.  

Neid kõiki ühendab arusaamine, et ilma isikliku kaasalöömiseta pole võimalik saavutada muutusi Eesti stagneerunud poliitmaastikul. Otsuse kasuks kallutas neid ning mitmeid teisi inimesi ka Konservatiivse Rahvaerakonna programm ja valimisplatvorm, mis paneb suurt rõhku eesti kultuuri kestmisele ja arendamisele, samuti lubadus taastada sõjaväestatud piirivalve ning füüsiline piiribarjäär Eesti-Vene kontrolljoonel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles