Sotsid kinnitasid valimiste esinumbrid Tallinnas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor
Eiki Nestor Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna üldkoosolekul kiideti heaks riigikogu esinumbrid pealinnas.

«Moodustatud meeskonnaga oleme võimelised tegema parima tulemuse läbi aegade. See annab kindluse, et peale valimisi täidame ka oma lubadused - tõstame miinimumpalga 800 euroni ja toome välja täna vaesuses elavad 60 000 last,» ütles Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees ja riigikogu liige Rainer Vakra.

Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas on sotsiaaldemokraatide esinumber praegune riigikogu esimees Eiki Nestor. Temale järgnevad riigikogu liige Marianne Mikko ja zoosemiootik Aleksei Turovski.

Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas on esinumber justiitsminister Andres Anvelt, kellele järgnevad riigikogu liige Barbi Pilvre ning ajakirjanik ja kirjanik Andrei Hvostov.

Mustamäe ja Nõmme linnaosas veab nimekirja riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra, kellele järgnevad riigikogu liikmed Mart Meri ja Olga Sõtnik.

Riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles