Ansip: ma ei jaga Siim Kallase üldistust

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip ja Siim Kallas
Andrus Ansip ja Siim Kallas Foto: Tairo Lutter / Postimees

Endine peaminister ja praegune Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip ütles, et on nõus Siim Kallase kriitikaga Eerik-Niiles Krossi parteisse võtmise teemal, kuid pole nõus Kallase «üldistuse ulatusega».

Ansip rääkis Vikerraadio saates «Uudis+», et Reformierakonnas ei otsustata uute liikmete vastuvõtmise üle juhatuse tasemel, vaid seda teevad piirkonnaorganisatsioonid, kes on olnud alati vabad oma otsustes ning keskjuhatus pole nende otsustesse kunagi sekkunud, vahendab ERR Uudised.

«Ma ei ole nõus oma kunagise kolleegi Siim Kallasega selle üldistuse ulatuse osas, mille tema tegi. Ühest Krossist ei maksaks teha kaugeleulatuvaid järeldusi ei Reformierakonna kui terviku ega juhatuse tegevuse üle,» ütles ta.

Ansip toonitas, et Reformierakonna juhatus on avatud ning teretulnud on ka teisitimõtlemine.

Reformierakonna looja ja kunagine esimees Siim Kallas kritiseeris eilses Eesti Päevalehes ilmunud intervjuus Reformierakonda, kus tema sõnul teeb tänapäeval otsuseid kitsas ring inimesi ning teistsuguse arvamusega liikmeid peetakse lõhestajateks või vaenlasteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles