Tsahkna: Keskerakond peaks rohkem keskele liikuma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom ja Mihhail Stalnuhhin.
Yana Toom ja Mihhail Stalnuhhin. Foto: SCANPIX

Riigikogu IRLi fraktsiooni liige Margus Tsahkna leiab, et Keskerakonna veneäärmuslik suhtumine tuleks tuua tagasi Eesti-kesksemaks.

Tsahkna nõustus Jüri Ratase varasema väljaütlemisega, et Keskerakond on oma poliitikaga läinud väga ühte äärmusesse, mis väljendus ka Ukraina konflikti ajal erakonna esimehe Edgar Savisaare väljaütlemistes, vahendas ERR Uudised «Foorumit».

«Savisaar flirtis vene valijaga ja selle tulemusena kui me täna vaatame neid tulemusi, siis edu saavutasid Yana Toom ja Mihhail Stalnuhhin, tagapool on minu meelest väga tugevad eesti kandidaadid nagu Jüri Ratas ja Kadri Simson. Pigem täna need valimised näitavad, et persoon ainult ei tööta ehk siis Edgar Savisaar erakonna esinumbrina ei võtnud valimisvõitu oma erakonnas ja tulid vene hääled, praegu Keskerakond pigem on kujunemas vene erakonnaks ja ma siin soovin Eesti inimestele jõudu, et tuua veneäärmuslik suhtumine tagasi Eesti-kesksemaks, meil riigikogus on vaja sellist Keskerakonda, kes seisab seal keskel,» ütles Tsahkna.

Keskerakondlasest riigikogu aseesimees Jüri Ratas tõi välja, et Keskerakond on väga tugevalt püüdnud Eesti ühiskonnas oma rolli hoida kui erinevate rahvuste ja erinevate inimgruppide ühendaja ning Euroopa parlamendi valimistel koguti hääli üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles