Lauristin: Keskerakonna tulemus on selge signaal, et nad on juhi vahetamisega hiljaks jäänud

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna pidu suletud uste taga
Keskerakonna pidu suletud uste taga Foto: Martin Ilustrumm

Kui Reformierakond oli esialgsete valimistulemuste avalikustamise järel juubeldavas meeleolus, siis Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Aivar Riisalu oli erakonna viimaste kuude tegevuse suhtes pigem kriitiline.

Reformierakonna esinumber Andrus Ansip ütles intervjuus ETV saatele «Valimiste õhtu», et Reformierakonnal on põhjust hetkel rahul olla. Samuti ei jätnud ta märkimata, et ka vajamineva häältesaagi kogunud Kaja Kallas on teinud läbi suure arengu.

Isamaa ja Res Publica Liidu esinumbrina valimistel kandideerinud Tunne Kelam ütles, et Ansip sai hääli kindlasti tänu oma heale tööle peaministrina. «Tema juhtimisele ei saa oluliselt midagi ette heita, valijaid, kellele meeldib turvalisus ja stabiilsus, see köidab,» lisas Kelam.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas 26 826 häält saanud Marju Lauristin tänas kõiki toetajad ning nentis, et ega's muud, kui tuleb tööle hakata. Samas ütles Lauristin, et keskerakondlase Yana Toomi edu eurovalimistel on selge signaal Keskerakonnale, et nad on juhi vahetamisega hiljaks jäänud.

Keskerakonna nimekirjas europarlamenti kandideerinud Aivar Riisalu ütles, et Keskerakonnal on põhjust vaadata peeglisse, sest erakond on viimaste kuude jooksul teinud väga palju selleks, et Eestimaa inimesed neid ei toetaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles