Valimispäev möödus politseile rahulikult

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Europarlamendi valimised on läinud politsei jaoks rahulikult ning kella 20 seisuga ei olnud politseile laekunud ühtegi teadet valimistega seotud rikkumiste kohta.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja ütles kella 20.20 ajal Postimehele, et politsei ei saanud täna mitte ühtegi teadet valimistega seotud rikkumiste kohta.

«Praeguse seisuga on valimispäev läinud politsei jaoks väga rahulikult kogu Eestis ning loodetavasti möödub samamoodi ka ülejäänud valimispäev,» ütles PPA pressiesindaja mõned tunnid varem, kell 14.45 Postimehele.

Võrreldes mullu sügisel toimunud kohalike valimistega on europarlamendi valimised väga rahulikult. Mullu 20. oktoobril sai politsei valimispäeval üle Eesti kokku 150 valimistega väljakutset ja teadet. Need teated olid enamasti seotud võimaliku häälteostu, ebaseadusliku valimisagitatsiooni ja avaliku korra rikkumistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles