Edgar Savisaar jätab Vikerraadio valimisdebatile tulemata

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.
Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar otsustas mitte kohtuda teiste europarlamendi valimiste esinumbritega tänases Vikerraadio debatis, Savisaar oma keeldumist ei põhjendanud.

Oma kõrvalejäämisest teatas Savisaar Keskerakonna pressiesindaja vahenduselt, kellelt saabus kolm tundi enne debati algust lakooniline elektronkiri: «Kahjuks pean ma teatama, et Edgar Savisaar tänases saates ei osale», kirjutab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Kell 13.05-15 Vikerraadio eetris ja ERRi valimisportaalis üle kantav esinumbrite debatt toob vaatajate ja kuulajateni valimisnimekirjade esinumbrite Andrus Ansipi, Marju Lauristini, Tunne Kelami, Martin Helme, Vello Leito, Marko Kaasiku ja Valev Kaldi debati.

Kuna tegemist on esinumbrite debatiga, siis ei aktsepteerinud Vikerraadio saatejuhid Neeme Raud ja Rain Kooli Keskerakonnast Edgar Savisaare asemele asendusväitlejat.

Keskerakonna pressiesindaja teatas pärastlõunal, et Savisaare otsus mitte osaleda tänases Vikerraadio debatis on seotud Tallinna linnavalitsuse kabinetiistungiga, kus menetletakse linna lisaeelarvet.

Keskerakond teatas täna hommikul, et Edgar Savisaar annab täna kell 14 europarlamendi valimistel oma hääle Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis asuvas valimisjaoskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles