Ivari Padar: meile on vaja Brüsseli suuremat kontrolli

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusminister Ivari Padar.
Põllumajandusminister Ivari Padar. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Sotsiaaldemokraadist põllumajandusminister Ivari Padar leidis tänases ETV Valimisstuudios, et Eestisse oleks vaja Euroopa Liidu poolset suuremat kontrolli.

Euroopa parlamendi valimiste kandidaat Padar avaldas valimisdebatil arvamust, et kui veel kuus-seitse aastat tagasi oleks ta öelnud, et Eesti ei vaja kindlasti suuremat Brüsseli kontrolli, siis täna arvab ta teisiti. Padari sõnul on probleem selles, et osa liikmesriike ei täida eelarvete osas kokkuleppeid.

IRLi kandidaat eurovalimistel Anvar Samost meenutas saates, et veel mõned aastad tagasi oldi mures osa Euroopa suurriikide võlakoorma pärast ning olid arutelud selle üle, miks Eesti teeb suuri kärpeid, samas kui mitu suurriiki seda sugugi ei tee. Samosti sõnul on suurem kontroll nende riikide huvides, kes ise reeglitest kinni peavad.

Euroopa parlamendi valimised toimuvad 25. mail, homsest algab eurovalimiste eelhääletus maakonnakeskustes ja elektrooniline hääletamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles