Reformierakonna kampaaniasõnum on «Kindlalt»

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna eurovalimiste kampaania
Reformierakonna eurovalimiste kampaania Foto: Kaader videoklipist

Reformierakond alustab aktiivset europarlamendi valimiskampaaniat sõnumiga «Kindlalt».

«Ei ole kahtlust, et nende europarlamendi valimiste põhiküsimus on julgeolek. Tundub, et Ukraina sündmuste tulemusena on Eesti inimesed järjest rohkem aru saama hakanud, miks europarlamendi valimistel kindlalt osaleda tuleb. See pole mingi naljaasi, kes meid Euroopas esindavad. See on tõsine julgeolekuküsimus ning Brüsselisse valitakse need inimesed, kes Eestile kindlust pakuvad,» ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

«Peame tegema eurovalimistel valiku, kes kaitseb meie huve Euroopas. Kas seal esindab meid vaade, mis teenib Putini režiimi eesmärke? Või esindavad meid inimesed, kes on seisnud ja seisavad kindlalt Eesti huvide ja julgeoleku eest,» lausus Kukk.

«Me peame saatma Euroopasse need, keda tunnevad kõik Euroopa ja NATO liidrid ja kes ise tunnevad Euroopat ning NATOt. Me peame saatma Euroopasse need, keda kuulatakse ja pannakse tähele, kelle puhul pole kahtlust, et nad seisavad Eesti huvide eest,» sõnas Reformierakonna peasekretär.

Reformierakond korraldab üle-Eesti enam kui 100 kampaaniaüritust, erakonna kampaania hõlmab nii trükiajakirjandust, telet, sotsiaalmeediat kui online’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles