Eurovalimistele lisandus täna kaks üksikkandidaati

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna esitasid vabariigi valimiskomisjonile Euroopa Parlamendi valimisteks vajalikud dokumendid kaks üksikkandidaati, samuti esitasid oma valimisnimekirja Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) ja Reformierakond.

Täna esitasid oma dokumendid valimiskomisjonile üksikkandidaadid Kristiina Ojuland ja Svetlana Ivnitskaja, kirjutab komisjon oma koduleheküljel.

Varem olid oma kandidatuuri üles seadnud üksikkandidaadid Indrek Tarand, Andres Inn, Dmitri Silber, Roman Ubakivi, Tanel Talve ja Hollandi kodanik Joeri Wiersma.

Lisaks esitas valimiskomisjonile oma valimisnimekirja SDE, kelle kandidaadid alates esinumbrist on Marju Lauristin, Ivari Padar, Jevgeni Ossinovski, Marianne Mikko, Natalja Kitam, Hannes Hanso, Liina Raud, Eiki Nestor, Abdul Hamid Turay, Urve Palo, Randel Länts ja Toomas Alatalu.

Samuti esitas nimekirja ka Reformierakond, kelle kandidaadite järjestus on järgnev: Andrus Ansip, Kaja Kallas, Urmas Paet, Igor Gräzin, Jürgen Ligi, Laine Randjärv, Vilja Savisaar-Toomast, Rait Maruste, Urve Tiidus, Aivar Sõerd, Margus Hanson ja Arto Aas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles