Savisaarel pole kavatsust Brüsselisse minna

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna liikmed kogunesid Euroopa Parlamendi valimiste valimiskonverentsile
Keskerakonna liikmed kogunesid Euroopa Parlamendi valimiste valimiskonverentsile Foto: Liis Treimann

Keskerakonna esinumbrina Euroopa Parlamendi valimistel osalev Edgar Savisaar kinnitas, et kandideerimisest hoolimata ei ole tal mingisugust kavatsust Brüsselisse minna ning erakonna jaoks on olulisemad riigikogu valimised.

Analüüsides Euroopa Parlamendi valimistel kandideerimise poolt ja vastuargumente, ütles Savisaar, et tema kandideerimise poolt räägib võimalus saada valimistel kahe koha asemel kolm mandaati, lisades, et kui ta kandideerib, kujuneb kampaaniast Savisaare tapmise kampaania ning erakonna toetusele ta kindel olla ei saa, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Savisaar märkis, et tal on süütunne nende pärast, kes Brüsselis värvi vahetasid ja nende pärast, kes Eestis parteid on lõhkunud.

«Sellest hoolimata ma kandideerin ja kannatan ära jutu sellest, et ka Savisaar on peibutuspart, kuigi mul ei ole mingisugust kavatsust Brüsselisse minna ja seda ütlen ma siinkohal täiesti avalikult,» ütles ta.

Savisaare hinnangul on Keskerakonna jaoks märksa olulisemad riigikogu valimised järgmisel kevadel ja europarlamendi mandaatide arvust on tähtsam, millised poliitilised jõud määravad järgmisest kevadest Eesti poliitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles