Savisaar tunneb end europarlamendi kandidaatide seas noore ja moodsana

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kinnitas tänasel erakonna Euroopa Parlamendi valimiste valimiskonverentsil oma kandideerimist.

«Võrreldes Kelami ja Lauristiniga olen ma aastatelt poisike ja ega Ansipki minust eriti tagapool ole. Ma ei ole ennast kunagi veel nii noorena ja moodsa poliitikuna tundnud, nagu täna selles seltskonnas,» rääkis Savisaar. «Lähemal vaatlusel on siiski selge, et minusugust täisjõus ninasarvikut ei saa täna siiski kuidagi väljasurevate mammutitega samasse ritta seada. Vara veel.»

Savisaar märkis, et Eesti parlamendierakondade esimeestest oleks ta ainus, kes neil eurovalimistel kandideeriks. «Ma arvan, et see iseenesest poleks aga minu kandideerimiseks mingi takistus. Keskerakond on alati suutnud eristuda ja selles ongi olnud ja on ka täna meie tugevus.»

Keskerakonna kandidaatide järjestus Euroopa Parlamendi valimistel on järgmine: 1. Edgar Savisaar, 2. Jüri Ratas, 3. Mihhail Stalnuhhin, 4. Kadri Simson, 5. Enn Eesmaa, 6. Aadu Must, 7. Priit Toobal, 8. Aivar Riisalu, 9. Kerstin-Oudekki Loone, 10. Mailis Reps, 11. Ester Tuiksoo ja 12. Yana Toom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles