Randpere jätkab pealinna reformierakondlaste juhtimist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond pidutses valimisööl kohvikus Wabadus.
Valdo Randpere
Reformierakond pidutses valimisööl kohvikus Wabadus. Valdo Randpere Foto: Viktor Burkivski

Erinevalt kehva valimistulemuse teinud sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhi kohalt taandunud Andres Anveltist jätkab peaaegu sama kehva tulemuse teinud Reformierakonna meerikandidaat Valdo Randpere pealinna reformierakondlaste juhtimist.

«Tallinna piirkonna üldkoosolek otsustab, kes kuuluvad piirkonna juhatusse ja kes on esimees,» ütles Randpere BNSile.

Erakonna riigikogu fraktsiooni pressiesindaja ei osanud öelda, millal piirkonna üldkoosolek kokku tuleb.

Reformierakond kogus äsjastel kohalike volikogude valimistel Tallinnas 10,61 protsendi valijate toetuse, Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal (SDE) oli see vaid veidi kehvem - 9,92 protsenti. Randpere kogus isiklikult 2343 häält, Anvelti poolt hääletas 1614 valijat.

Anvelt tõdes kirjas erakonnakaaslastele, et SDE plaan suurendada SDE kohalolekut Tallinna volikogus ja murda Tallinnas ühe partei ainuvõim ei andnud sellel korral tulemust. Anvelti sõnul saab SDE ebaedu põhjustena välja tuua vähest agressiivsust ja sellest tulenevalt pildilt kadumist.

«See omakorda on põhisõnum nii mulle Tallinna piirkonna juhina kui ka meie meeskonnale. Suhtun toimunusse täie vastutustundega, mistõttu olen otsustanud Tallinna piirkonna juhi kohalt taanduda ja anda jaanuari alguses toimuval üldkogul teatepulk üle uuele inimesele. Inimesele, keda piirkonna üldkogu oma enamuses toetab,» kirjutas Anvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles