Keskerakond jätab sotsiaaldemokraadid Narva valitsemisest kõrvale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin.
Mihhail Stalnuhhin. Foto: Peeter Langovits

Narvas kohalikud valimised võitnud Keskerakond hakkab piirilinna üksi valitsema, sest peab sealsete sotsiaaldemokraatide valimiseelseid väljaütlemisi igasugust koostööd välistavaks.

«Sotside valimiseelsetest väidetest moodustab vale 70 protsenti ja ma arvan, et meil oleks praegu raske leida ühist keelt,» ütles kolmapäeval BNSile Narva Keskerakonna nimekirjas enim hääli saanud riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin.

Stalnuhhin refereeris BNSile Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) valimislehte, milles nende Narva esinumber Jevgeni Ossinovski pidas sotside kohuseks vabastada Narva praegusest ideede seisakust,

poliitiliste repressioonide süsteemist ja võimude poolsest eelarveraha varastamiset. «Me pakkusime sotsidele koostööd tänavu märtsini, kuid pärast sellist valimiskampaaniat pole pakkumise jätkamine võimalik» lausus Stalnuhhin.

Stalnuhhin juhtis tähelepanu asjaolule, et Narva on pidevalt uurimisorganite tähelepanu all. «Sellest tulenevad pidevalt mingid uurimised ja mingid kohtuasjad, mis ei lõpe millegagi. Inimene kütab valedega üles kõige mustemaid emotsioone,» lausus Stalnuhhin. «Meil siin üks töögrupp tuhnib praegu läbi kõike seda jama, mida nad on siin igal pool välja andnud»

Narva 31 liikmelises volikogus sai Keskerakond 20 kohta, SDE aga 11 kohta. Samas kogus Ossinovski 2403 häält Stalnuhhini 1338 vastu.

Stalnuhhin pani sotsiaaldemokraatide ja Ossinovski isikliku hea tulemuse pooliku teeremondi arvele. «Me ju saame aru, et sotsid said selle toetuse seetõttu, et kahjuks ei tehtud 20. Oktoobriks korda linna teid» kommenteeris Stalnuhhin sotside valimistulemust. «Valimiste hetkeks olid paljud Narva tänavad lahti kaevatud ja paljud meie toetajad eelistasid sotse, sest linn ei teinud tänavaid valimiste päevaks korda»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles