Jõgeva võimuliidu moodustavad Keskerakond ja Reformierakond

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva linn.
Jõgeva linn. Foto: Margus Ansu

Täna õhtul leppis Jõgeva linnas valimised võitnud Keskerakond kokku Reformierakonnaga võimuliidu moodustamises. Kokkuleppe kohaselt saab linnapea koha keskerakondlane Aare Olgo ning volikogu esimehe koha reformierakondlane Kalmer Lain.

Aare Olgo rõhutas, et Keskerakonna valimislubadused kattusid paljus Reformierakonna omadega, mis annab soodsa pinnase tulemuslikuks koostööks. «Järgmise nelja aasta jooksul võtame kindlasti ette põhikooli hoonete renoveerimise, et tagada sama head tingimused, mis on riigigümnaasiumis. Ehitame pensionäride päevakeskuse ja plaanime põhjalikult renoveerida Jõgeva linna teed ja tänavad.»

Täna sõlmitud eelkokkuleppe kohaselt asub Jõgeva linnavolikogu aseesimehe kohale Mai Treial. Majandusala abilinnapea koha saab keskerakondlane Ants Prii, haridusala abilinnapea koha reformierakondlane Raivo Meitus. Linnavalitsuse liikmeteks saavad Peep Põdder Keskerakonnast ja Kalle Pint Reformierakonnast.

Jõgeva koalitsioonilepingu kirjutavad alla Keskerakond ja Reformierakond reedel, 25. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles