Video: Kadri Simson läks «Foorumi» saates tuliseks

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson ägestus Foorumi saates Urmas Reinsalu peale ja esitas jõulise monoloogi.
Kadri Simson ägestus Foorumi saates Urmas Reinsalu peale ja esitas jõulise monoloogi. Foto: Kaader saatest

Keskerakonda esindanud Kadri Simson ägestus eile «Foorumi» saates IRLi esimehe Urmas Reinsalu peale ja pidas maha monoloogi, mida ei suutnud pidurdada isegi saatejuht Andres Kuusk.

Simsoni pahameel vallandus saate 12. minutil selle peale, kui tema kõrval seisnud Urmas Reinsalu võttis nõuks korrata IRLi valimiseelset retoorikat Keskerakonna korruptsoonist.

«Valimised on möödas, saa aru, sa kaotasid eile,» sekkus Simson otsusekindlalt. «Sa jätkad seda sama kampaaniat, mis ei toonud sulle edu. Sa said lüüa! Mõtle uus strateegia välja, see strateegia ei too sulle kunagi edu!»

«Jah, saatejuht küsib nüüd edasi...» püüdis edutult sekkuda saatejuht Andres Kuusk, ja vehkis pastapliiatsiga.

Simson ei andnud järele: «Keskerakonna valijaid on rohkem ja Keskerakonna valijad on ka eestlased. Enamus tallinnlasi on rahul sellega, mis Tallinnas sünnib!»

Olukord rahustati, aga saate teises pooles läksid Simson ja Reinsalu taas vaidlema selle üle, kumma partei on populistlikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles