Mihhail Korb: valijad ei reageerinud Keskerakonna vastasele kampaaniale

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna vanem Mihhail Korb.
Kesklinna vanem Mihhail Korb. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Kesklinna keskerakondlasest vanema Mihhail Korbi sõnul oli enne valimisi käimas Keskerakonna vastane laiaulatuslik laimukampaania, kuid valijad ei reageerinud sellele.

Korbi sõnul paistis Keskerakonna vastase kampaaniaga kõige enam silma Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), teised erakonnad lihtsalt toetasid IRLi agressiivset kampaaniat.

«See ei olnud mitte konstruktiivne, vaid halvustamisele üles ehitatud kampaania. Selles kampaanias domineerisid väljamõeldised, mis ei rõhunud mitte faktidele vaid emotsioonidele. Meie õnneks valijad ei reageerinud sellele. Tallinna linnaosavanemad olid neil valimistel väga edukad, millega inimesed andsid positiivse hinnangu meie senisele tööle,» ütles Korb portaalile Postimees.ru.

Korb sai Tallinna linnaosavanematest kõige suurema häältesaagi - 2675 häält. Samas 2009. aasta valimistel sai Korb Kristiine linnaosavanemana ligi 600 häält rohkem. «Samas tuleb arvestada ka sellega, et Kristiine ja Kesklinna probleemid on erinevad, samuti oli erinev olukord 2009. aastal ja viimastel valimistel,» sõnas Korb, lisades, et ei pea endale antud häälte arvu vähenemist probleemiks.

«Valijad andsid mulle mandaadi ja ma olen valmis esindama nende huve Tallinna linnavolikogus. Kui Edgar Savisaar otsustab, et ma võiksin jätkata tööd linnaosavanemana, siis olen ma sellega nõus. Ma olen valmis igasugusteks väljakutseteks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles