Reformierakond: Tallinna kampaaniavalikud on meie eesmärgiga konfliktis

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MARTIN KUKK
MARTIN KUKK Foto: Valimised

Reformierakonna eesmärk saavutada üle Eesti tugev tulemus on paratamatus konfliktis Tallinna kampaaniavalikutega - selleks, et siin väga edukas olla, peaks olema väga agressiivne ja see ei meeldi inimestele mujal Eestis, ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

«Kampaaniat tehes me ei keskendu ainult Tallinnale. Sellele viitab ka meie juhtmõte - Uhke Eesti üle,» ütles Kukk. Tema sõnul ei lähe erakonna juhtmõte ega eesmärk kokku kampaaniavalikutega Tallinnas. «Selleks, et siin väga edukas olla, peaks olema väga agressiivne ja see ei meeldi inimestele mujal Eestis,» selgitas Kukk.

Samas jäi ta Reformierakonna 13 protsendilt kaheksale protsendile langenud toetusprotsenti kommenteerides optimistlikuks.

«Meie eesmärk on Tallinnas Keskerakonna ainuvõimu lõpetamine. See õnnestub, kui kõik meie pooldajad Tallinnas kindlasti valima tulevad,» märkis Kukk ning lisas, et see õnnestub siis, kui Reformierakonna toetajad annavad oma hääle Reformierakonna kandidaadile.

«Keskerakonna piiripealne toetus näitab, et Tallinnas muutus on lähedal, see on kahtlemata hea uudis,» märkis Kukk.

ERRi tellitud TNS Emori uuringust selgus, et Reformierakonna toetus tallinlaste hulgas langes oktoobris võrreldes septembriga 13-lt protsendilt kaheksale protsendile, Samas tegi suure tõusu IRL, kelle toetus kasvas üheksa protsendi võrra 20 toetusprotsendini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles