Kross peab Keskerakonna ainuvõimu kukutamist Tallinnas võimalikuks

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross linnavalitsuse ennastkiitvate reklaamide all korruptsioonist rääkimas.
Eerik-Niiles Kross linnavalitsuse ennastkiitvate reklaamide all korruptsioonist rääkimas. Foto: Andres Haabu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi hinnangul on Keskerakonna ainuvõimu kulutamine eelseisvatel valimistel täiesti võimalik hoolimata sellest, et viimase küsitluse andmetel toetab pealinnas Keskerakonda 51 protsenti valijatest.

«Mina isiklikult olen iga nädalaga aina rohkem veendunud, et 20. oktoobril toimuvatel valimistel on võimalik Savisaare ainuvõimule Tallinnas lõpp teha. Keskerakondlik linnavõim ilmutab paanikamärke, mis näitab, et nende analüüs on sama,» ütles Kross Postimehele.

Kross lausus, et IRL jätkab valimiste eel kindlasti aktiivse valimiskampaaniaga ning erakonna eesmärk on pealinna valijatele selgitada, mida on kavas kavatseme praegu raisatava raha eest paremini teha.

«Usun, et kõik kolm opositsioonierakonda suudavad oma teotajaskonna mobiliseerida ja kuu aja pärast moodustatakse Tallinnas valgete erakondade koalitsioon,» lausus Kross.

Uuringufirma TNS Emor eelmise nädala lõpus avalikustatud värske uuringu andmetel toetas septembris Keskerakonda 51 protsenti pealinna valijatest.

Järgnesid üsnagi väikeste vahedega sotsiaaldemokraadid 14 protsendi, Reformierakond 13 protsendi ning Isamaa ja Res Publica Liit 11 protsendi suuruse toetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles