Savisaar: Laar ja Ansip on alustanud valimiskampaaniat

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip ja Edgar Savisaar
Andrus Ansip ja Edgar Savisaar Foto: Raigo Pajula

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles täna erakonna volikogus, et Andrus Ansip ja Mart Laar on alustanud uut valimiskampaaniat juba poolteist aastat enne riigikogu valimisi.

«Kumbki partei ei ole enam ettevõtjate hulgas kuigi soositud, Ansipit peetakse Eesti ärimeeste seas ikkagi ebaõnnestunud peaministriks,» märkis Savisaar. «Vaid need, kelle ärid otseselt reformierakondlikust eeskostest sõltuvad, ütlevad vahel mokaotsast mõne enam-vähem neutraalse sõna peaministri kohta. Ülejäänud aga kahetsevad siiralt, et on seda seltskonda oma rahaga aidanud võimule upitada,» vahendas Keskerakonna pressiesindaja Savisaare sõnu.

Savisaare sõnul on seega on tõenäolisem, et Reformierakond ja IRL jooksevad lõplikult õhust tühjaks juba ammu enne valimisi. «Nad on nagu sukeldujad, kel ei jää muud valikut kui pinnale tulla, sest õhk on otsas,» tõdes ta.

Savisaar ütles, et Keskerakond on alati olnud poliitiline pikamaajooksja. «Meie jaoks on maraton eelistatum sprindile,» märkis ta. «Poolteist aastat, mis lahutavad riigikogu valimistest, on just paras aeg, et jõuda ühele poole nii külvi kui lõikusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles