Roheliste volikogu Rahvaliiduga ühinemist ei poolda

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakond Eestimaa Rohelised
Erakond Eestimaa Rohelised Foto: www.erakond.ee

Erakonna Eestimaa Rohelised volikogu arutas Rahvaliidu ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna poolt algatatud ideid erakondade võimaliku liitmise ja nn. vasakpoolse koalitsiooni loomise osas.

Volikogu otsustas mitte pidada Eestimaa Rahvaliiduga kahe- või mitmepoolseid läbirääkimisi erakondade võimalike ühinemiste nimel.

Samas otsustas volikogu pidada Eestimaa Rahvaliiduga ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga läbirääkimisi muudel koostööteemadel ja panna juhatusele ülesandeks moodustada läbirääkimiste delegatsioon.

«Rohelised tunnevad küll sümpaatiat sotsiaaldemokraatide jaoks oluliste väärtuste vastu ning peavad sarnaselt Rahvaliidule, oluliseks maaelu ja põllumajanduse arendamist. Samas ei ole rohelised ei vasak- ega parempoolne erakond. Meie aluseesmärgiks on mitmekesisuse ja arenemisvõimaluste toetamine nii ühiskonnas, majanduses kui Keskkonnavaldkonnas,» toonitas volikogu juhataja Tanel Tammet. «Teretulnud oleks koostöö erinevate konkreetsete küsimuste osas, ühinemist aga ei pea me mõtestatuks ning selle üle arutama ei hakka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles