Juske: uues leppes on sees umbes 50 sotside ettepanekut

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sotside läbirääkimiste delegatsiooni liige Jaak Juske ütles ETV saates «Ringvaade», et umbes 50 ettepanekut, millega sotsid läbirääkimistele läksid on kõik uues leppes sees.


«Seetõttu leidsime ka, et koalitsioonileppe programmiline osa on meile sobiv,» sõnas Juske.

Juske sõnul on sotside jaoks tundlik teema olnud propagandakulud. «Kui sotsid lähevad linna juhtima, siis propagandatelevisiooni Tallinnas ei tule,» kinnitas Juske.

Juske ütles veel, et sotsidel oleks väga mugav olla veel neli aastat opositsioonis, kuid sellisel juhul ei sõltuks neist mitte midagi ning midagi ei muutuks. «Täna on meil võimalik koalitsiooni minnes midagi muuta.»

«Meie jaoks on väga oluline, et Tallinna linnavõim oleks tulevikus avatud, läbipaistev ja tõhus. Kui Keskerakond on valmis tunnistama, et need väärtused on ka nende jaoks olulised, siis see lepe sünnib,» sõnas Juske. Juske rõhutas veel, et nende jaoks on tähtis, et otsused tehakse üksmeelselt.

Oma teravaid sõnavõtte Keskerakonna aadressil kommenteeris Juske sellega, et täitis opositsioonipoliitiku rolli, kuna on veendunud, et igas demokraatlikus riigis peab olema tugev opositsioon.

Juske sõnas, et tal erilisi ametikoha soove ei ole. «Ma olen järgmised neli aastat Tallinna volikogu liige. Mul ei ole mingeid erilisi soove.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles