Haapsalu reklaamlause kaaperdati valimisvankri ette

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu linnapea Urmas Sukles.
Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Peeter Langovits

Mitu aastat tagasi hakkas Haapsalu linn ja kultuurikeskus linna suvesündmusi reklaamima lausega «Haapsalus on hea», sama lausega reklaamivad end nüüd linnatänavail plakatitel Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Lauri Luik.

Suklese sõnul leidsid nad Lauri Luigega reklaamlause kogemata, kuid see on sobiv, sest see võtab Haapsalu elu kõige paremini kokku, kirjutab ERRi uudisteportaal.

«Mina ei võta seda sloganina, ta tuli kogemata. Sa ei hakka ju kirjutama, et Haapsalu veel paremaks: Haapsalus on lihtsalt hea, see on Haapsalut iseloomustav seisundilause,» sõnas Sukles.

Eile kirjutas Postimees samalaadsest juhtumist Setumaa tipus asuvast Meremäe vallas, mis meelitas uusi elanikke reklaamlausega «Omadega mäel», kuid millest sai nüüd nimi vallavanema Rein Järvelille juhitavale valimisliidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles