Kross võib loata valimisreklaami eest saada trahvi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL valimisreklaam Tallinna linnavalitsuse ees.
IRL valimisreklaam Tallinna linnavalitsuse ees. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsuse ees loata olnud, Savisaart korruptsioonis süüdistatav Tallinna linnapeaks kandideeriva Eerik-Niiles Krossi treilerreklaam võib karistuse korral tuua kuni 200eurose trahvi.

Mupo viis esmaspäeval treilerreklaami minema, sest oli eiratud üht liiklusseaduse paragrahvi, kirjutab Õhtuleht. Seadus keelab sõiduki peatamise ja parkimist osaliselt või täielikult kõnniteel, kus seda lubab asjakohane liikluskorravahend, jättes jalakäijale sõiduteest kaugemal kõnniteeserval vabaks vähemalt 1,5 m laiuse käiguriba.

Samalaadsete rikkumiste puhul ettenähtud karistus ulatub kuni 10 trahviühikuni ehk 40 euroni, kui liikuskorraldusvahend takistab liiklust, siis 50 trahviühikuni ehk 200 euroni, selgitas mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

Mupo ei saa spekuleerida võimaliku karistuse suuruse üle või kommenteerida muid asjaolusid enne, kui menetlus on lõpetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles