Savisaar lubas tasuta ühistransporti ka teistesse omavalitsustesse

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles täna Tallinnas lauluväljakul toimuval Keskerakonna kongressil tasuta ühistransporti kõikjale, kus Keskerakond võidab.

«Kui me võidame, siis teeme igale poole tasuta ühistranspordi, anname noortele peredele võimalused soodsaks eluasemeks, maksame pensionilisa ja teeme apteegikauba odavamaks. Keskerakond ajab inimkeskset poliitikat ja me tahame, et nii oleks kogu Eestis,» rääkis Savisaar kongressil peetud kõnes.

Savisaar lausus, et  eelmise kongressi ära vussinud tegelased on Keskerakonnast välja visatud või ise lahkunud ja siin teist võimalust polnudki.

«Me kõik mäletame, kuidas meie eelmine, õnnetu numbriga 13. kongress ära vussiti ning me ei saanud rääkida päris asjadest, sest olime sunnitud tõrjuma väljastpoolt korraldatud rünnakuid. See rünnak, mis meile korraldati, oli terav ja räme. See oli kahtlemata väga karm õppetund, aga meie jäime ellu ja karastusime. Nüüd on Keskerakonna meeskond ühtne ja meid ei saa enam õõnestada,» rääkis Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles