IRLi Jõgeva linnapeakandidaat on Mihkel Kübar

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kübar
Mihkel Kübar Foto: SCANPIX

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) esitas sügisel toimuvateks kohalike omavalitsuste volikogude valimisteks Jõgeva linnapeakandidaadiks ametisoleva linnapea Mihkel Kübara.

Volikogu esimehe kandidaat on Jõgeva Põhikooli õpetaja, hetkel linnavalitsuse liige Priit Põdra. Kübara sõnul minnakse Jõgeva linnas valimistele vastu erakonna ajaloo tugevaima nimekirjaga.
 
«IRLi peamiseks eesmärgiks on järgneva nelja aasta jooksul jõuda Jõgeva valla ja linna ühendomavalitsuse moodustamiseni. Jõgeva piirkond on juba täna tegelikkuses ühtne. Kahe omavalitsuse ühendamine aitaks kogu piirkonna arengueesmärke ühiselt seada ning loob vajaliku perspektiivi paikkonna arenguks tulevikuks,» rääkis Kübar.
 
IRL Jõgeva programm kinnitatakse lõplikult nädala pärast. Oluliste lubadustena on programmis kodanikuühiskonna ja elanikkonna kaasamine otsustusprotsessidesse, teede, tänavat ning parkide olukord. Objektidest pakutakse lahendust nii linnaraamatukogule, eakate päevakeskusele, kui avatud noortekeskuse ruumiprobleemidele.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles