Valimisliit Rodina toetab mitmenaisepidamist ja uimastite legaliseerimist

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskast
Valimiskast Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna valimiskomisjonis eile registreeritud valimisliit Rodina seisab oma programmis tulirelvade hankimise lihtsustamise ning uimastite, prostitutsiooni ja mitmenaisepidamise legaliseerimise eest.

Rodina esindaja Igor Belositski ütles täna pärastlõunal vene keeles Postimehele, et kahjuks ei ole tal võimalik valimisliidu seisukohti lähemalt telefoni teel tutvustada, kuna peab olema tööl, kuid kogu info valimisliidu seiskohtadest on üleval nende veebilehel.

Valimisliit teatab oma kodulehel, et iga kahe aasta tagant kordub üks ja sama igav kampaania, mis on välja töötatud keskmise valija järgi. «Üks lubab kaitsta venelasi eestlaste eest ja teine eestlasi venelaste eest, aga tehelikult on mõlemad kuulekad käpiknukud, keda juhib üks ja sama näitleja, et juhtida valija tähelepanu kõrvale tema tegelikest vajadustest ja soovidest,» seisab valimisliidu kodulehel.

«Rodina pakub valijatele võimalust tulla välja sellelt tupikteelt ja hääletada valimisliidu poolt. Valimisliit Rodina ei kaitse kedagi kellegi eest, me pakume inimestele võimalust võtta võim enda kätte ja teha kõike enda soovide järgi. Kui te arvate, et Eesti ei ole «see neetud riik» vaid kodumaa, mida sa armastad ja mille päras sa muret tunne, siis liitu meiega ja hääleta meie kandidaatide poolt,» teatas valimisliit.

Rodina toob oma veebilehel välja oma põhiseisukohad, mis on tulirelvade vaba omamise õigus, prostitutsiooni legaliseerimine, narkootikumide legaliseerimine, mitmenaisepidamise legaliseerimine, «pederastia» legaliseerimise ja propageerimise keelamine ning karistuste karmistamine pedofiilia eest.

Valimisliidu Rodina taga on mittetulundusühing Eesti indoeurooplaste liit Rodina, mille põhikiri kinnitati tänavu 17. juunil ja mis kanti äriregistrisse 27. juunil.

Rodina esitas Tallinna valimiskomisjonile registreerimistaotluse eile ning valimiskomisjon registreeris valimisliidu.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles