Narva valimisliidud lähevad valimistele Keskerakonna nimekirjas

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaamid
Keskerakonna valimisreklaamid Foto: Mihkel Maripuu

Eile toimus Narvas Keskerakonna Narva piirkonna ja Narva valimisliitude ühinemiskonverents.

Lisaks Keskerakonna esindajatele võtsid konverentsist osa Narva Aiandusühistute Liit, Narva Korteriühistuste Liit «Meie kodu on Narva», ühendus «Noor Narva», liit «Rahva Initsiatiiv». Samuti võtsid konverentsist osa mitmed ühiskondlikud organisatsioonid, mis liidavad veteran-õpetajaid, spordiklubisid, rahvakultuuriseltse ja teisi sarnaseid organisatsioone.

Konverentsil osalejad teatasid, et nad lähevad 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistele kõik koos ühises Eesti Keskerakonna nimekirjas, lisades, et sellisele ühinemisele andsid tõuke ühised eesmärgid ja ülesanded, ning nad kõik soovivad toetada  seda tööd, mis on suunatud seni ja mida tehakse ka edaspidi Narva linna arengu heaks.

Eesti Keskerakonna Narva piirkonna esimees Andrus Tamm kommenteeris toimunud konverentsi tähtsust järgnevalt: «Meiega liituvate organisatsioonide positsioonid on sarnased Keskerakonna platvormiga. Me saame kõik aru, et meie eesmärkide saavutamiseks tuleb ühineda kõigil neil, kes on valmis töötama Narva heaks.»

Kõik Keskerakonna Narva piirkonnaga ühinenud liitude juhid allkirjastasid ka sellekohase dokumendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles