Simson: töötame, et Keskerakond võidaks riigikogu valimised

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson Kanal2 valimisstuudios
Kadri Simson Kanal2 valimisstuudios Foto: Toomas Huik

Keskerakonna liige Kadri Simson ütles, et kahe viimase valimise tulemuste taustal teeb erakond tööd selle nimel, et 2011. aastal võidaks Keskerakond riigikogu valimised.

Palju räägitakse aga sellest, et Sotsiaaldemokraatliku erakonna ja Keskerakonna koalitsiooni moodustamine lõpeb 2011. aastal Edgar Savisaare presidendiks saamisega, vahendas ERR Uudised saadet «Aeg luubis».

«Kindlasti me sooviks, et Toomas Hendrik Ilves jätkaks, kuid see ei sõltu ainult meie tahtmisest, see sõltub poliitilisest situatsioonist. Ja kui me vaatame, kuidas meie presidendid on siin tulnud - kolm tükki neljal ametiajal, siis selgus on ju tulnud viimasel minutil ja olnud ka päris üllatuslik,» rääkis sotsiaaldemokraatide esimees Jüri Pihl.

Riigikogu Rahvaliidu fraktsiooni liige Jaanus Marrandi ei usu, et Keskerakonnal oleks üksinda võimalik saavutada valijameeste kogus enamust Edgar Savisaare kandidatuuri taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles