Rüütli ei pea valimisi Rahvaliidule läbikukkumiseks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu fraktsiooni esimees Karel Rüütli
Rahvaliidu fraktsiooni esimees Karel Rüütli Foto: Priit Simson

Rahvaliidu juht Karel Rüütli ei loe valimisi oma erakonnale  läbikukkumiseks, sest tegelikult sai võimuliitudesse arvestatav hulk Rahvaliidust pärit inimesi hoolimata sellest, et nad valimistel osalesid valimisliitude nimekirjas.

Rüütli ütles Kuku raadiole, et asi pole niivõrd Rahvaliidus, vaid maainimesed on hakanud erakondi umbusaldama ja seepärast oli mõistlik, et kohalikku elu edendada soovivad rahvaliitlased kandideerisid valimisliitude nimekirjas.

Rüütli sõnul saavutasid Rahvaliidu inimesed kokku võidu umbes viiekümnes omavalitsuses ja eesmärk on erinevate koalitsiooniläbirääkimistega saada sadakond omavalitsusjuhti, mis on hea tulemus pidades silmas ka eelseisvaid presidendivalimisi.

Valimistulemusi arutab erakond lähiajal. Rüütli sõnul algavad lähiajal maakondades erakonna konverentsid ja peagi koguneb ka suur Rahvaliidu kongress. Erakonna juht väidab, et võrreldes 2005. aastaga on Rahvaliit tegelikult suutnud väga palju positsioone säilitada ja erakond töötab ning võitleb edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles