Strandberg: Tallinna propaganda toimub huviringide arvelt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isiklik lähenemine valimispropagandas.
Isiklik lähenemine valimispropagandas. Foto: Urmas Nemvalts

Roheliste Erakonna linnapeakandidaat Marek Strandberg ütles tänases ETV valimisdebatis, et Tallinna linna lauspropaganda toimub laste ja inimeste arvelt.


«See toimub selle arvelt, et huviringid lülitatakse välja. Tallinna linna eelarvest ei pea väga palju teadma, et sellest aru saada. Me peame edasi minema sellest õudsast punktist, kuhu Tallinn on praegu jõudnud,» sõnas Strandberg.

Ka IRLi kandidaadi Mart Laari arvates on taoline linnaraha kasutamine propagandaks lubamatu. «Tallinnas toimuv on häbiväärne ja sellest tuleb rääkida.»

«Vaadates meediakulude kasvu, tuleb selgelt teha otsus, et linnatelevisiooni ei tule. Linnal peab olema korralik koduleht, kus jagatakse informatsiooni ja mis peab olema väravaks linnaga suhtlemisel,» ütles Laar.

Istuv linnapea Edgar Savisaar aga kinnitas, et linna ajalehed jäävad alles ning Kuku raadio saated olevat neile tasuta. Televisioonisaadete kohta ütles Savisaar, et ka Tartu linnal on sellel samal kanalil oma saated, seega miks ei võiks ka Tallinnal neid siis olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles