Strandberg avab Tallinnas rahvaga suhtlemiseks teemaja

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakonna Eestimaa Rohelised Tallinna eestkõneleja Marek Strandberg.
Erakonna Eestimaa Rohelised Tallinna eestkõneleja Marek Strandberg. Foto: Peeter Langovits.

Kui Isamaa ja Res Publica liider Mart Laar võõrustab pealinlasi valimiste eel omanimelises kohvikus, siis roheliste esinumber Marek Strandberg avab homme omanimelise teemaja.

Strandbergi teemajaks saab Müürivahe tänaval asuv Reval Cafe ning roheliste linnapeakandidaat kavatseb seal kuni valimispäevani linnarahvaga otse suhelda, teatas Erakond Eestimaa Rohelised (EER).

«Miks teemaja? Kas või selleks, et kõik ei joo ju näiteks kohvi või kõigi jaoks pole vaba aja veetmine seotud ka halgude ega kartulite vedamisega,» märkis Strandberg omanimelise teemaja kohta.

«Pealegi on jahedal ajal hea ja lihtne nohuse nina ja punetava kurgu vastu teed juua,» lisas ta. «Selle juurde on hea veidi juttu rääkida nii Tallinnast kui selle ümber tiirutavast ülejäänud päikesesüsteemist.»

Rohelised kandidaadid ja Strandberg kohtuvad linnarahvaga Reval Cafes teisipäeva hommikul 9-10 ning kolmapäevast kuni valimispäevani õhtuti alates kella 20st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles