Laar avab valimiste eel isikliku kohviku

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli puiestee ääres asuv omaaegne Wimbledoni kohvik, mis valimiste eel saab Laari kohvikuks.
Kaarli puiestee ääres asuv omaaegne Wimbledoni kohvik, mis valimiste eel saab Laari kohvikuks. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees ning erakonna Tallinna linnapeakandidaat Mart Laar avab homme Kaarli puiestee ääres inimestega suhtlemiseks kohviku, mis veel mõned aastad tagasi kandis nime Wimbledon.

«Ma eelistan linnapeakampaanias inimestega otse suhelda, parim koht selleks on isiklik kohvik,» ütles IRLi esimees Mart Laar partei saadetud pressiteates.

Kaarli puiestee kunagiste tenniseväljakute ala eraomanik ehitas mullu tenniseväljakute asemele autoparkla, lammutas lagunenud tribüüni ning taastas põlengu läbi elanud endise Wimbledoni kohviku. Kohvikule pandi pärast taastamist nimeks Kaarli Caffee.

Avapäeval plaanib Laar näidata kommunismi kuritegusid paljastavat dokumentaalfilmi «Soviet Story» ning toimub arutelu «Kuidas hoida oma kodu» Liisa Pakosta ning Anna-Greta Tsahknaga.

Kuni valimispäevani avatud Laari kohvikus näidatakse filme, kuulatakse muusikat ning korraldatakse viktoriine ja kohtumisi. Kohviku juurest saavad alguse ja lõppevad Laari poolt juhitud ekskursioonid Tallinna vanalinnas.

Laari kohvik on valimiskampaania ajal lahti iga päev kell 12-22, vajaduse korral ka kauem. Valimised toimuvad 18. oktoobril.

IRL korraldab Tallinnas ja ka mujal Eestis «kohvilaare», et inimestele tänavatel kohvi pakkudes kuulata ära nende mured ja ettepanekud kohaliku elu edendamiseks.

Ka suvel europarlamendi valimiste eel pakkus Laar Tallinna kesklinnas inimestele tänaval kohvi ja vestles nendega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles