Triobet: Katrin Siska kogub vähem hääli kui Hardi Volmer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer
Hardi Volmer Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ennustusportaal Triobet pani omavahel vastamisi kohalikel valimistel kandideerivad kuulsused ning ennustab edu pigem endisele punkarile Hardi Volmerile (Sotsiaaldemokraadid) kui menubändi Vanilla Ninja liikmele Katrin Siskale (Keskerakond).

Valimisedu saadab Triobeti hinnangul teistki endist punkarit - Tarmo Kruusimäed (IRL) alias Kojameest, kes võidab koefitsientide alusel duelli vutiäss Andres Operiga (Keskerakond), kogudes temast valimistel enam hääli.

Poliitikasse suundunud tippvehklejate seas pakuvad Triobeti koefitsiendid edu pigem Reformierakonna ridades kandideerivale Kaido Kaabermale kui keskerakondlasele Irina Embrichile.

Endiste rallisõitjate Rain Pilve ja Toivo Asmeri omavahelises duellis tuleb võidumeheks aga pigem reformierakondlane Pilve.

Samuti figureerivad valimisnimekirjades sportlastest maletaja Iivo Nei (IRL) ja võrkpallitegelane Laimons Raudsepp (Keskerakond), kellest viimane võib Triobeti koefitsientide alusel valimistele oluliselt julgemalt vastu minna, kogudes tõenäoliselt 18. oktoobril ka rohkem hääli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles