Laar: administratiivülema koht pole unistuste tipp

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi esimees Mart Laar.
IRLi esimees Mart Laar. Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar ütles ERRi raadiouudistes, et viimaks sai osapooltele selgeks, et administratiivülema koht pole Eestile unistuste tipp ning Kallas seda järgnevaks ametiajaks enam ei taotle.


Laar loetles Kallase positiivseteks omadusteks tema juba olemas oleva Komisjonis olemise kogemuse ning positiivsed suhted Komisjoni presidendi Barrusoga. «Seeläbi on tal võimalus võidelda Eestile parema koha eest ja see koht, kus Eestit Euroopa Komisjoni tasandil esindatakse on paratamatult Eestile oluline.»

«Positiivne on ka see, et me saavutasime oma erakonnaga selle, et enam ei määrata selliseid esindajaid kabinetivaikuses, vaid see toimus läbi avaliku ja asjaliku arutelu, kus nii paljuski asjad selgemaks said,» märkis Laar

«Meie erakond ei soovi kellegagi kakelda ja me ei soovi kõigutada paati,» toonitas Laar. «Meile on oluline see, et praegune koalitsioon püsiks, eriti vaadates ettepanekuid, mis viimasel ajal on tulnud.»

Laar lisas, et IRL peab praeguses majandusolukorras vajalikuks ka seda, et eelarveküsimustes oleks selge arusaamine ning suudetakse ühiselt tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles