Väliskomisjon kutsub Savisaare Moskva-kohtumistest aru andma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna meer Edgar Savisaar.
Tallinna meer Edgar Savisaar. Foto: Toomas Huik

Riigikogu väliskomisjon otsustas täna kutsuda oma Mosva reisil toimunud kõrgetasemelistest kohtumistest parlamendiliikmetele rääkima Tallinna meeri Edgar Savisaare.

«On hea tava, et kui sedalaadi visiitidel on toimunud huvitavaid kohtumisi, kutsume inimese külalisena väliskomisjoni istungile, kus palume anda omapoolse ülevaate kohtumiste sisust ning seejärel esitatakse ka küsimusi,» selgitas väliskomisjoni esimees Sven Mikser Postimees.ee’le kehtivat tava.

«Eelkõige huvitavad meid just kohtumised riigiduuma esimehe Boriss Grõzlovi ja riigiduuma väliskomisjoni esimehe Konstantin Kossatšoviga,» ütles Mikser.

Mikser nentis, et küsimuste voorus ei saa välistada ka ajaloo ümberkirjutamise teema puudutamist, mille käsitlemise või mittekäsitlemise üle Savisaare visiidi ajal, valitseb teatav segadus.

«Ma ei tea linnapea täpset töögraafikut ning katsume siin olla võimalikult paindlikud,» sõnas Mikser, avaldades lootust, et Savisaarel õnnestub väliskomisjoni istungile tulla uue nädala esimeses pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles