Sotsid: toetame Siim Kallase jätkamist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas..
Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas.. Foto: Peeter Langovits.

Täna kogunenud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus arutas Euroopa Komisjoni voliniku küsimust ning otsustas sellel ametikohal toetada Siim Kallase kandidatuuri.

SDE juhatuse liige ja europarlamendi saadik Ivari Padar ütles, et Siim Kallas on kindlasti väärikas isik sellel ametkohal jätkama, vahendas erakonna pressiesindaja.

«Minul isiklikult on Siim Kallasega olnud väga hea läbisaamine juba alates Mart Laari teisest valitsusest, kui tema oli rahandusminister ja mina põllumajandusminister,» ütles Padar.

Ka erakonna esimees Jüri Pihl nentis, et tema hinnangu kohaselt on Siim Kallas teinud Euroopa Komisjoni volinikuna head tööd.

«Meie arvates võiks Reformierakond ja IRL lõpetada poliitilise kemplemise, kinnitada Kallas veel üheks ametiajaks volinikuks ning hakata lõpuks tegelema Eestile hulga olulisemate küsimustega nagu riigieelarve,» lisas Pihl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles