Alo Raun: Keskerakond kardab noori?

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Raun.
Alo Raun. Foto: Peeter Langovits.

Ma olen juba lapsest peale huvitunud poliitikast. Näiteks 6. klassis käies küsitlesin regulaarselt tuttavaid, et teha Emori eeskujul «sotsioloogilist uuringut» selle kohta, millist erakonda nad eelistavad ja keda tahavad näha peaministrina. Aastaid sain vaid unistada võimalusest minna valimistele ja ise hääl anda.

Paistab, et sel sügisel on minu toonaseid palveid kuulda võetud. Eesti Noorteühenduste Liit plaanib nimelt korraldada oktoobris 14-aastaste ning vanemate Tallinna ja Tartu kooliõpilaste seas varivalimised.

Paraku asus keskerakondlik linnavõim seda ilusat algatust torpedeerima, peletades varivalimiskastid koolidest kaubanduskeskustesse.

Kas tõesti on valimisküsitluste järgi populaarsust kaotaval Keskerakonnal vesi juba nii ahjus, et üritatakse igat väiksematki asja takistada, mis võiks valimistulemust nende kahjuks nihutada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles