Urmas Klaas kandideerib Põlva linnavolikokku

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Klaas.
Urmas Klaas. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu majanduskomisjoni esimees ja endine Põlva maavanem Urmas Klaas kandideerib eelseisvatel kohalike omavalitsuste valimistel Põlva linnavolikokku.

«Põlva linna kui maakonnakeskuse heast käekäigust sõltub väga paljus terve Põlva maakonna hea käekäik. Põlise Põlvamaa inimesena läheb mulle tõsiselt korda oma kodumaakonna ja tema keskuse tulevik,» põhjendas Urmas Klaas oma otsust kandideerida Põlva linnavolikokku.

«Riigikogu liikmed peaksid tagasi saama õiguse töötada paralleelselt Riigikogule ka kohalike omavalitsuste volikogudes. Selline süsteem töötab näiteks naaberriigis Soomes ja nõnda on parlamendi liikmed rohkem kursis kohalike asjadega,» leiab Klaas.

Põlvas lahendamist vajavate probleemidena nimetas Klaas uute töökohtade tekkeks paremate tingimuste loomist ning soojamajanduse ja ühistranspordi teemat.

Tema sõnul on toasoe Põlvas vabariigi üks kallimaid, samuti peab Klaas inimeste parema liikumise huvides hädatarvilikuks Põlva linnaliinide pikendamist valla suuremate küladeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles