Gräzin eelistas riigikogu tööle Playboyle poseerimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gräzin ei hakka keerutama ja puudumist kõhuvaluga vabandama. «Playboy on filosoofilises mõttes maailma üks    kõige olulisemaid ajakirju!» on riigikogu liige veendunud.
Gräzin ei hakka keerutama ja puudumist kõhuvaluga vabandama. «Playboy on filosoofilises mõttes maailma üks kõige olulisemaid ajakirju!» on riigikogu liige veendunud. Foto: Raigo Pajula

Vabamõtlejast riigikogu liige Igor Gräzin ei pidanud paljuks võtta rahvaesindaja tööst väike paus ning anda töö ajal intervjuu ja teha pildiseeria erootikaajakirjale Playboy, selgub riigikogu viimase poolaasta pingelisest tööperioodist vahekokkuvõtet tehes, kirjutab Tuuli Koch ajalehes Postimees.

Kui riigikogus oli 18. märtsil plaanis näiteks ehitusseaduse vastuvõtmine ja hasartmängumaksu seaduse esimene lugemine ning lisaks veel paar teist eelnõu ja infotund, siis reformierakondlasest vabauitaja Igor Gräzin otsustas põhitööst loobuda õige kentsakal põhjusel.

Nimelt ei saanud ta oma saadikukohuseid täita, kuna oli seotud erootikaajakirjale Playboy poseerimise ja intervjuu andmisega.

Istungitest kõrvale jäämise korral peavad kõik saadikud tooma ka mõjuva põhjuse ning üheks võimaluseks on see liigitada «muu põhjus» alla. Just sinna on Gräzin ausalt ülestunnistuse kirja pannud: ««Playboy» intervjuu ja pildistamine».

Kõnekaid näiteid riigikogu tööst «muudel põhjustel» puudumisest leiab veelgi. Europarlamenti valitud Kristiina Ojuland puudus 1. juuni istungilt põhjendusega, et osales kontoriinimeste meelelahutuslikul-heategevuslikul jooksul Rat Race.

Raivo «Jutupliiats» Järvi ei osalenud 23. aprillil riigikogu töös seepärast, et tal oli esinemine ühel pereüritusel Jõhvis. Mark Soosaar käis aga näiteks 9. aprillil, neljapäeval kohtumas töö ajast Pärnumaa kaluritega. Tatjana Muravjova ei saanud saadikutööl osaleda 15. aprillil, kuna pidi vene romansside konkursil andma üle auhindu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles